ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Mesleki Eğitim Merkezi

Diploma Telafi Programı Öğrencilerimizin Son Sınavları

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Diploma Telafi Eğitimi Öğrencilerimiz Son Sınavlarını Tamamladı

Ustalık ve Kalfalık belgesine sahip olanların faydalanabildiği ve bir eğitim öğretim yılı içerisinde derslerini tamamlayarak lise diploması alma hakkı kazanmalarına olanak sağlayan Diploma Telafi Programı'na kaydolmuş olan öğrencilerimiz yükümlü oldukları son sınavlarını da tamamlayarak diploma için kalan son adımlarını da attılar.

Bir yıl boyunca akşamları mesaileri sonrası derslere katılarak büyük emek sarf eden ve başarılı olan usta/kalfa öğrencilerimizi şimdiden tebrik eder Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda kolaylıklar dileriz.

Tüm usta/kalfa öğrencilerimize meslek hayatlarında ve devam etmek istedikleri yükseköğrenim hayatlarında bşarılar.

01-06-202301-06-2023

Yayın: 01.06.2023 - Güncelleme: 01.06.2023 13:07 - Görüntülenme: 209