T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Mesleki Eğitim Merkezi

Okulumuzun Bahçe Düzenlemesi

Okulumuzun bahçe düzenlemesi okulumuz öğretmen ve idarecileri tarafından yapıldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının son günleri yaklaşırken bahar mevsiminin de gelmesiyle okulumuzun ön bahçesine çim ekim işlemi okulumuz Tarım Teknolojileri Öğretmeni Ömer ELBENİM rehberliğinde Müdür Yardımcılarımız Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Seda YILMAZ ve Matematik Öğretmeni Esra KARABULUT tarafından gerçekleştirildi.

Eş zamanlı olarak boyası eskiyen ön bahçe çitlerinin kaide demirlerinin yüzeyi zımparalama ve temizleme işleminin ardından boyandı. Tahta çitler ise yerlerinden sökülerek yüzey temizleme, zımpara, astarlama ve boyama işlemleri Mobilya Teknolojileri Öğretmenimiz Mustafa ŞAHİN rehberliğinde Makine Teknolojisi Öğretmeni Nasrettin KONAK ve Elektrik/Elektrik Teknolojileri Öğretmeni İsmail SARIDAL tarafından okulumuzun atölyesinde yapıldı.

Tüm bu işlemler okulumuzun öğretmenleri, atölyede mevcut bulunan techizat ve fiziki imkanları kullanarak gerçekleştirildi.

Yapılan düzenlemenin ardından okulumuz rengarenk bir görüntüye kavuştu emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

PeyzajPeyzajPeyzajPeyzajPeyzajPeyzajPeyzaj

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 10:36 - Görüntülenme: 293
  Beğen | 19  kişi beğendi