ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Mesleki Eğitim Merkezi

Ock

VİRANŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ÇETİN GÖREN'DEN OKULUMUZA ZİYARET.

Ock

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencilerimiz Anıt ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere saç kesimi ve bakımı yaptı.

Ock

ÇEDES Projesi aralık ayı yardımlaşma değeri üzerine etkinliğimizi gerçekleştirdik

Psikolojik Sağlamlığımızı Artırmak İçin Velilere Öneriler

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZDA DENEME SINAVI YAPILDI

Madde Bağımlılığı Broşürü

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim YAĞAN Okulumuzu Ziyaret Etti

Haz

Viranşehir Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri Eğitim Öğretim Yılı Sonu Karnelerini Aldılar

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Kalfalık-Ustalık Sınavları Tamamlandı

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Diploma Telafi Eğitimi Öğrencilerimiz Son Sınavlarını Tamamladı

May

Okulumuzun bahçe düzenlemesi okulumuz öğretmen ve idarecileri tarafından yapıldı.

Viranşehir Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri Karnelerini Aldılar

Viranşehir Kitap Günleri Etkinliğine Katıldık

Şbt

Merkezimizden 2020 Şubat dönemi Denklik Kalfalık - Ustalık Sınavları dönemi sona erdi. Sınav sonucunda başarılı olan adaylarımıza Kalfalık - Ustalık belgesi düzenlenecektir.